Vierumäki kutsuu Audi Businessaamupelaajia seuraamaan huippugolfia

Vierumäki Golf Club Oy:n toimitusjohtaja Jan Ruoho (vas.) katselee Matias Honkalan avausta Vierumäen CT-kisassa.

Audi Businessaamut huipentuvat 19.9. Vierumäellä pelattavaan Lucky Winners hosted by Mandatum tapahtumaan. Kiertueen päätapahtuma on löytänyt itselleen täydellisen kodin Vierumäeltä, jonka kaksi upeaa kenttää ja muut fasiliteetit luovat päivälle erinomaiset puitteet.

Lucky Winnersin huipentaessa businessaamukauden voidaan myös sanoa että 17.-20.8. pelattava Vierumäki Finnish Challenge on Suomessa pelattavan kilpagolfin suurin ja kaunein merkkipaalu. Kilpailun tärkeyttä miesten kilpagolfin osalta ei voi korostaa liikaa, sillä se mahdollistaa monelle amatöörille tilaisuuden katsoa ”missä mennään” ja ammattilaisten osalta antaa mahdollisuuksia päästä uralla eteenpäin menestymällä kotikentällä pelattavassa European Challenge Tourin osakilpailussa.

Tapahtuman myötä Suomen Golfliitto saa käyttöönsä 50 villiä korttia eri Challenge Tour kiertueen kilpailuihin. Juuri näillä korteilla aikanaan Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen rakensivat uransa alkutaipaletta, jonka hedelmistä pääsemme nauttimaan nyt DP World Tourilla.

Lue lisää Vierumäki Finnish Challengesta tästä artikkelista

Pro-am tarjoaa täydellisen golfpäivän

Golf on yksilölaji, mutta kansainvälisen kilpagolftapahtuman rakentaminen on joukkuepeliä. Vierumäki Finnish Challengeakaan ei pelattaisi jo seitsemättä kertaa ilman pääyhteistyökumppaneiden ja muiden kumppaneiden varmistamaa tukiverkostoa.

”Pääyhteistyökumppanit luovat perustan, mutta pienetkin purot ovat tärkeitä, jotta yhteisrintamasta koko suomalaisen golfin hyväksi saadaan riittävän vahva”, Vierumäki Golf Club Oy:n myyntipäällikkö Ville Hautala sanoo.

Golfpisteen Sami Markkanen hauskuttaa yleisöä voittopuheessa

Ollaan yhteisellä asialla, ja se näkyy myös pro-am-tapahtumien tunnelmassa. Ammattilaisetkin ymmärtävät tapahtuman tärkeyden ja tekevät parhaansa, jotta kierroksesta tulisi ikimuistoinen. Yrityskumppaneille pro-amit tarjoavat oivan tilaisuuden liikesuhteiden hoitamiseen ja vahvistamiseen.

Jännitystäkin on ilmassa, ja jokainen amatööri tekee parhaansa siivittääkseen oman joukkueensa palkintosijoille johdattelevaan lentoon. Eikä erikoispalkintojen tai give away -muistojenkaan arvoa pidä väheksyä.

Vierumäki Finnish Challengen pro-amit pelataan tänä vuonna kahtena päivänä. Kumpanakin päivänä pelaajien ulottuvilla on useita hole in one -palkintoja.  Muut hole in one -palkinnot kilpailuviikolla ovat Yamahan moottoripyörä (7. reikä) ja Gymstickin juoksumatto (15. reikä).

Vielä ehtii mukaan

Vierumäki Finnish Challenge pro-am -paketteja löytyy Villeltä vielä muutamia. Mikäli koet, että haluat olla mukana nauttimassa upeasta tapahtumasta asiakkaiden kanssa, ja viedä samalla eteenpäin Suomi -golffia, ota yhteys Ville Hautalaan ville.hautala@vierumakigolf.fi 0500 560542.

Pro Am kumppanuuspaketti 3 600€ (alv 0)
– Yksi joukkue Pro Am -kilpailuun + laadukas Giwe Away -paketti pelaajille
– Kolme VIP-lippua kilpailun ajaksi, neljä Cooken pelilippua
– Näkyvyys kumppanitaulussa Golf Paviljongilla ja www.vierumakifinnishchallenge.fi

Kategoriassa Arkisto