Kiinnostaako yritystäsi yhdistää elämyksellisesti golf ja business?

Audi Businessaamu on Suomen suosituin valtakunnallinen businessgolfliiga, joka on auttanut golfaavia businesspäättäjiä verkostoitumaan jo yli 10 vuoden ajan.

Audi Businessaamut ovat myös loistava tapa tarjota asiakkaille elämyksellisiä hetkiä golfin parissa erittäin laadukkaissa tapahtumissa.

Mukaan ehtii kiireinenkin – Audi Businessaamut pelataan 9-reiän jännittävinä reikäpeliotteluina jo klo 7.30-9.30 toista yritystä vastaan. Tehokkaan aamun viimeistelee runsas businessaamiainen palkintojenjaon ohessa ja työpöydän ääreen ehtii lähtemään viimeistään klo 10.00.

Audi Businessaamuja pelataan PK-seudulla, Tampereella, Hämeenlinnassa, Turussa ja Oulussa. Viime vuonna kiertueelle osallistui peräti 156 joukkuetta, joka oli kaikkien aikojen ennätysmäärä.

Varaamalla joukkuepaikan Audi Businessaamuun saa osallistumisoikeuden minimissään kolmeen Audi Businessaamuun touko-kesäkuussa sekä paikan ylistettyyn Lucky Winners –tapahtumaan syyskuussa Vierumäellä. Lisäaamuja aukeaa menestyksen myötä pudotuspelien ja välierän muodossa. Välierän voittajajoukkueet lunastavat paikan finaalimatkalle ulkomaan huippukohteeseen syksyllä 2019.

Katso tunnelmia videolta vuoden 2018 Lucky Winners -tapahtumasta!

Miksi kannattaa lähteä mukaan Audi Businessaamu -kiertueelle?

Tapahtumat tarjoavat:

• omille asiakkaille ja/tai yhteistyökumppaneille ainutlaatuisia ja laadukkaita aamuja golfin parissa
• mahdollisuuden verkostoitua muiden yrityspäättäjien kanssa
• jännittäviä ja elämyksellisiä hetkiä mielenkiintoisen pelikonseptin muodossa
• mahdollisuuden pelaamiseen aamulla, ennen työpäivää
• huikean Lucky Winners -päivän Vierumäellä sekä
• Businessaamu-mestaruuden ratkaisevan finaali Euroopassa

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua yritykset ja yhteisöt. Joukkueen kokoonpanossa on kussakin 2 amatööripelaajaa, joista toisen on oltava yrityksen tai yhteisön henkilökuntaa tai hallituksen jäsen tai yrityksen omistaja. Joukkueessa voi kilpailun aikana pelata korkeintaan 8 eri pelaajaa.

Osallistumismaksu ja säännöt

Osallistumismaksu on 1.189 € + alv / joukkue pääkaupunkiseudulla ja maakunnissa 790 € + alv / joukkue. Lue lisää kilpailun säännöistä täältä.

ILMOITA YRITYS MUKAAN TÄÄLTÄ!