Kiinnostaako yritystäsi yhdistää elämyksellisesti golf ja business?

Audi Businessaamu on Suomen suosituin valtakunnallinen businessgolfliiga, joka on auttanut golfaavia businesspäättäjiä verkostoitumaan jo yli 10 vuoden ajan.

Audi Businessaamut ovat myös loistava tapa tarjota asiakkaille elämyksellisiä hetkiä golfin parissa erittäin laadukkaissa tapahtumissa.

Aamupelit mahdollistavat osallistumisen kiireisellekin. Kahden hengen joukkuein pelattavat 9-reikäiset jännittävät alkavat yhteislähdöllä jo klo 7:30. Tehokkaan aamun viimeistelee runsas businessaamiainen palkintojenjaon ohessa ja työpöydän ääreen ehtii lähtemään viimeistään klo 10.00.

Audi Businessaamuja pelataan PK-seudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.Mukaan otetaan yhteensä 144 joukkuetta. Eri pelaajia on kauden aikana noin 500.

Alla näet kauden 2020 erikoisaikataulun, klikkaamalla kuvaa näet aikataulun suurempana.

 

Varaamalla joukkuepaikan Audi Businessaamuun saa osallistumisoikeuden minimissään kolmeen Audi Businessaamuun touko-kesäkuussa sekä paikan ylistettyyn Lucky Winners hosted by Mandatum Life –tapahtumaan syyskuussa Yyteriin. Lisäaamuja aukeaa menestyksen myötä pudotuspelien ja välierän muodossa. Välierän voittajajoukkueet lunastavat paikan finaalimatkalle ulkomaan huippukohteeseen keväällä 2021.

Katso tunnelmia videolta vuoden 2019 Lucky Winners -tapahtumasta!

Miksi kannattaa lähteä mukaan Audi Businessaamu -kiertueelle?

Tapahtumat tarjoavat:

• omille asiakkaille ja/tai yhteistyökumppaneille ainutlaatuisia ja laadukkaita aamuja golfin parissa
• mahdollisuuden verkostoitua muiden yrityspäättäjien kanssa
• jännittäviä ja elämyksellisiä hetkiä mielenkiintoisen pelikonseptin muodossa
• mahdollisuuden pelaamiseen aamulla, ennen työpäivää
• huikean Lucky Winners hosted by Mandatum Life -päivän Yyterissä
• Businessaamu-mestaruuden ratkaisevan finaali Euroopassa

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua yritykset ja yhteisöt. Joukkueen kokoonpanossa on kussakin 2 amatööripelaajaa, joista toisen on oltava yrityksen tai yhteisön henkilökuntaa tai hallituksen jäsen tai yrityksen omistaja. Joukkueessa voi kauden aikana pelata korkeintaan 8 eri pelaajaa.

Säännöt

Lue lisää kilpailun säännöistä täältä.