Audi Businessaamu – luontainen linkki golfin ja bisneksen välillä jo toista vuosikymmentä

Audi Businessaamu on Suomen suosituin valtakunnallinen businessgolfliiga, joka on auttanut golfaavia businesspäättäjiä verkostoitumaan jo yli 10 vuoden ajan.

Audi Businessaamut ovat loistava tapa tarjota asiakkaille elämyksellisiä hetkiä golfin parissa erittäin laadukkaissa tapahtumissa. Kahden hengen joukkuein pelattavat 9-reikäiset reikäpelit mahdollistavat osallistumisen kiireisellekin. Klo 7:30 yhteislähdöllä pelattavien aamupelien jälkeen on tarjolla runsas businessaamiainen palkintojenjaon ohessa, jonka jälkeen työpöydän ääreen pääsee lähtemään viimeistään klo 10.00.

Audi Businessaamuja pelataan PK-seudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Mukaan otetaan yhteensä 144 joukkuetta. Eri pelaajia on kauden aikana noin 500.

Varaamalla joukkuepaikan saat osallistumisoikeuden minimissään kolmeen Audi Businessaamuun touko-kesäkuun alkuerävaiheessa. Menestymällä alkuerissä aukeaa joukkueellesi lisäaamuja pudotuspelien ja välierän muodossa. Lisäksi jokainen joukkue saa paikan ylistettyyn Lucky Winners hosted by Mandatum Life –tapahtumaan, joka järjestetään kauden päätteeksi syksyllä. Välieräotteluiden voittajat sekä Lucky Winners -tapahtuman voittajat lunastavat paikan finaalimatkalle ulkomaan huippukohteeseen!

Ilmoittaudu mukaan huikealle Audi Businessaamu -kaudelle TÄÄLTÄ!

Katso tulevan kesän aikataulu alta. Klikkaamalla kuva muuttuu suuremmaksi.

Miksi kannattaa lähteä mukaan Audi Businessaamu -kiertueelle?

Tapahtumat tarjoavat:

• omille asiakkaille ja/tai yhteistyökumppaneille ainutlaatuisia ja laadukkaita aamuja golfin parissa
• mahdollisuuden verkostoitua muiden yrityspäättäjien kanssa
• jännittäviä ja elämyksellisiä hetkiä mielenkiintoisen pelikonseptin muodossa
• mahdollisuuden pelaamiseen aamulla, ennen työpäivää
• huikean, kauden päätteeksi pelattavan Lucky Winners hosted by Mandatum Life -tapahtuman
• Businessaamu-mestaruuden ratkaisevan finaalin Euroopassa

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua yritykset ja yhteisöt. Joukkueen kokoonpanossa on kussakin 2 amatööripelaajaa, joista toisen on oltava yrityksen tai yhteisön henkilökuntaa tai hallituksen jäsen tai yrityksen omistaja. Joukkueessa voi kauden aikana pelata korkeintaan 8 eri pelaajaa.

Säännöt

Lue lisää kilpailun säännöistä täältä.


Tervetuloa pelaamaan!