Upea Korineum isännöi Audi Businessaamun finaalia 2024

Audi Businessaamukausi huipentuu viime vuoden tapaan Pohjois-Kyproksella Korineum Golfin hulppeissa maisemissa. Finaali tullaan pelaamaan marras-joulukuun taitteessa.

Pohjois-Kyproksella sijaitseva resortti on kuin välimerellinen golfparatiisi. Sen golfkeskuksen, Korineum Golf & Country Clubin 18-reikäinen championship-kenttä on suunniteltu kaiken tasoisia ja -ikäisiä golfareita silmällä pitäen. Kentän väylät mutkittelevat sateenvarjomäntyjen ja oliivipuiden keskellä ja greenit ovat koko vuoden loistavassa kunnossa. Kentän ainutlaatuinen muotoilu antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia jokaiselta reiältä joko ”viiden sormen” vuorista – tai Välimeren merimaisemista, mikä tekee pelistä henkeäsalpaavan kokemuksen. Resortin valtaisan klubitalon sisältä löytyvät ravintolapalveluiden ja baarin lisäksi mm. pro shop, biljardisali, kuntosali ja hyvinvointipalvelut.

Finaalimatkalle on myös viime vuoden tapaan mahdollista lähteä mukaan omakustanteisesti, mikäli matkaa ei onnistu pelillisesti lunastamaan. Paketti tulee myyntiin businessaamukauden aikana ja siitä tiedotetaan erikseen.

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN AUDI BUSINESSAAMU -KAUDELLE 2024 TÄSTÄ!
(Mikäli olet jo ilmoittautunut mukaan, on tämä muistutus aiheeton)

 

Kategoriassa Arkisto