Pääkaupunkiseudun pelipäivät julkaistu, ilmoittaudu mukaan

Audi Businessaamut ovat tutkitusti toimiva verkostoitumisympäristö, joka tarjoaa Suomen yritysmaailman päättäjille vaikuttavia kohtaamisia yhteisen intohimon, golfin parissa. Kahden hengen joukkuein pelattavat 9-reikäiset jännittävät reikäpelit alkavat yhteislähdöllä jo klo 7:30, ja pelien jälkeen työpöydän ääreen pääsee lähtemään noin klo 10.00. Tehokkaasti toteutetut aamutapahtumat mahdollistuvat siis osallistumisen kiireisellekin.

Kilpailuihin kuuluu aamukahvit ja pieni purtava ennen aamun yhteislähtöä ja kattava businessaamiainen pelien jälkeen. Kiertue keräsi vuonna 2023 yhteen yli 550 eri businesspäättäjää yli 300:sta yrityksestä. Toinen toistaan laadukkaampia tapahtumia järjestetään kauden aikana yli 30 ympäri Suomen.

Kauden pelit käynnistyvät tuttuun tapaan touko-kesäkuussa pelattavilla lohkopeleillä ja menestyksen myötä pelit jatkuvat pudotuspelien muodossa elokuussa.

AIKATAULU

Tulevan kauden pelipäivät ovat jo alkulohkojen osalta kalenterissa. Pääkaupunkiseudulla on tuttuun tapaan 80 joukkuetta, joten jokaisella kentällä pelataan kaksi peräkkäistä aamua. Voit halutessasi ilmoittaa joukkueellesi sopivimman lohkon, A-J tai K-T. Pickala Golfissa, Golf Talmassa ja Master Golfissa pelataan Audi Businessaamun alkulohkon pelit seuraavasti:

Lohko A-J

  • 21.5. Pickala Golf
  • 4.6. Golf Talma
  • 11.6. Master Golf

Lohko K-T

  • 22.5. Pickala Golf
  • 5.6. Golf Talma
  • 12.6. Master Golf

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua yritykset ja yhteisöt. Joukkueen kokoonpanossa on kussakin 2 amatööripelaajaa, joista toisen on oltava yrityksen tai yhteisön henkilökuntaa tai hallituksen jäsen tai yrityksen omistaja. Joukkueessa voi kauden aikana pelata korkeintaan 8 eri pelaajaa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoita nyt joukkueesi mukaan ja lähde verkostoitumaan muiden golfaavien businesspäättäjien kanssa! Tehokkaat aamut ovat oiva tapa tarjota elämyksellisiä hetkiä asiakkaille tai työntekijöille laadukkaasti järjestetyissä tapahtumissa.

Ilmoittautumismaksu Pääkaupunkiseudun lohkoon on 1399 €. Hintaan lisätään voimassa oleva alv.

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN AUDI BUSINESSAAMU -KAUDELLE  TÄSTÄ!

Kategoriassa Arkisto