Mandatum Lifen arvonta on suoritettu | Osallistu The 59 Fund Challengeen Yyterissä!

Mandatum Lifen arvonta on suoritettu
Lucky Winners hosted by Mandatum Life – ilmoittautumisen yhteydessä kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin treenipäivän Yyteriin majoituksineen kahdelle. Arvonnan onnekas voittaja on Nal Asunnot Oy. Mandatum Life onnittelee!

Vuosittain järjestettävä Lucky Winners hosted by Mandatum Life on kiivaasti odotettu tapahtuma, joka on saanut osakseen jälleen suurta kiinnostusta. Tapahtuma kokoaa tänä vuonna paikalle noin 160 golfaavaa yrityspäättäjää verkostoitumaan, nauttimaan jännittävistä kilpailuista ja tavoittelemaan finaalipaikkaa.

Osallistu Mandatum Lifen The 59 Fund Challengeen
Mandatum Life The 59 Fund*** Challenge on osallistujille suunnattu draivihaaste, jolla kerätään varoja uran alkuvaiheessa olevien suomalaisten ammattilaisgolfareiden tukemiseksi. Mandatum Lifen yhteistyökumppanin Mikko Korhosen isännöimä 59 Fund on tukenut mm. Sami Välimäkeä tämän matkalla Euroopan Tour -voittajaksi.

Yrityksellä / yksityishenkilöllä on mahdollisuus osallistua tapahtumassa The 59 Fund Challengeen lahjoittamalla haluamansa summan per lyömänsä metri Mandatum Lifen väylällä. Kerätyt varat julkistetaan Lucky Winners illallisella.

Osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Lahjoituksen voi siirtää helposti paikan päällä Mobilepay:n kautta tai jälkikäteen tilisiirrolla. Mandatum Lifen omat pelaajat osallistuvat The 59 Fund Challengeen lahjoittamalla 1€:n jokaista lyömäänsä draivimetriä kohden.

Tule mukaan tukemaan tärkeää asiaa lyömällä pitkä draivi tulevaisuuden golftähtien hyväksi!

***

 

The 59 Fund

Ammattilaisuran hyvä alku vaatii uskoa, lahjoja, työtä ja tukea.

Golfissa ammattilaiseksi päätyvät vain harvat. Syyt tähän ovat usein myös taloudelliset. Juuri ammattilaiseksi siirtyvät pelaajat tarvitsevat henkistä ja rahallista tukea päästäkseen seuraavalle tasolle ja pelaamaan ulkomaille. Pelaajan perhe ja lähipiiri ovat avainasemassa rahoittamassa harjoittelu- ja pelimatkoja, joita ilman ammattilaisura ei urkene. Itse olen kokenut urani aikana samaa epävarmuutta, mutta olen myös saanut tärkeää tukea omalta perheeltä ja uskolliselta lähipiiriltä. Siitä olen kiitollinen.

Jokainen lahjakas ammattilaiseksi siirtyvä pelaaja ansaitsee hyvän alun.

Päätin tehdä asialle jotain. Syntyi The 59 Fund. Rahasto haluaa tehdä nimensä mukaisesti maagisia tekoja ja auttaa suomalaisia ammattilaiseksi siirtyneitä golfpelaajia toteuttamaan unelmiaan. Kaikki varat ohjataan lyhentämättömänä golfareiden tukemiseen. Rahasto toimii Golfin Edistämissäätiön alla. Rahastoon voivat lahjoittaa varoja sekä yritykset, yhdistykset kuin yksityiset ihmisetkin.

The 59 Fund haluaa yhdistää Suomi Golfin ja mahdollistaa etenemisen isolla joukolla maailman kärkeen. Vuonna 2020 aloitimme yhteistyön Mandatum Lifen varainhoidon kanssa. On hienoa saada mukaan kotimainen kumppani, jonka osaamisesta hyötyvät myös ammattilaisuraansa aloittelevat golfarit.

-Mikko Korhonen

Kategoriassa Arkisto