Lucky Winners hosted by Mandatum Life ilmoittautuminen käynnissä!

Audi Businessaamun Lucky Winners hosted by Mandatum Life -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa https://businessaamu.fi/lucky-winners-ilmoittautuminen/. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki tämän vuoden Businessaamuun osallistuneet joukkueet ilman lisämaksua.

Tämän vuoden Lucky Winners hosted by Mandatum Life järjestetään Porissa tiistaina 15.9.2020. Tapahtuman hermokeskuksena toimii Yyterin kuuluisilla hiekkarannoilla sijaitseva upea Virkistyshotelli Yyteri. Kisakierrokset pelataan Yyteri Linksin ja Kalafornia Golfin kentillä.

Osallistuville joukkueille on luotu erikoishintaiset majoitus- ja harjoituskierrospaketit yhdessä kenttien ja Virkistyshotelli Yyterin kanssa. Niistä lisätietoa löytyy ilmoittautumissivulta. Varaukset suoraan hotellille ja golfkentille.

Päivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake löytyvät ilmoittautumissivulta.

Seuraamme jatkuvasti valtioneuvoston korkonaohjeistuksia ja teemme tarvittaessa muutoksia, jotta tapahtuma voidaan viedä ohjeistuksien mukaisesti turvallisesti läpi. Tiedotamme mahdollisista muutoksista Businessaamu-sivuilla ja sähköpostitse ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa Arkisto