Businessaamun mestaruus ratkottiin PGA Catalunyassa

PGA Catalunya Tour #16

Audi Businessaamun finaali järjestettiin PGA Catalunyassa, joka on yksi Espanjan tunnetuimmista ja laadukkaimmista golf resorteista. Stadium ja Tour-kentät antoivat liukkaine viheriöineen finaalille upeat puitteet ja pistivät finalistien taidot todelliseen testiin.

 

Mandatum Life voittoon

Finaalissa pelattiin PGA Catalunyan molemmat kentät kaksipäiväisenä best ball -kilpailuna, jonka jälkeen Mandatum Life Helsinki ja Telia x Reaktor olivat tasatilanteessa -6. Sääntöjen mukaan voittaja ratkaistaan matemaattisesti, joten businessaamukauden 2019 mestari on Mandatum Life Helsinki kierrostuloksilla jälkimmäisen kierroksen ollessa -2, Telia x Reaktorin pelatessa tuloksen par.  Voittajajoukkueen on muodostanut koko kauden Lasse Alvesalo ja Henrik Honkalehto.

Tulokset:

1.    Mandatum Life Helsinki                         -6 (-2,-4)
2.    Telia x Reaktor                                         -6 (-6, E)
3.    Golf Mentors                                           -4 (+2, -4)
4.    One4all Finland                                       -2 (E, -2)
5.    FIM                                                             -2 (E, -2)
6.    Mapos                                                        -1 (E, -1)
7.    SKR                                                              +1 (-1, +2)
8.    SS-Team                                                      +3 (E, +3)
9.    Kuudes                                                        +4 (-2, +4)
10.  Evli                                                               +5 (+5, E)
11.  Arvo-Putki Oy                                            +9 (+7, +2)

Mandatum Life Helsinki Lasse Alvesalo ja Henrik Honkalehto

Golfia ja kulinaristisia nautintoja – Katalonian monipuolinen tarjonta

Espanjan koilliskulmassa sijaitseva Katalonian alue pääkaupunkinaan Barcelona tarjoaa erittäin monipuolisen ja houkuttelevan golfkohteen. Kataloniassa on yhteensä 40 golfkenttää eli valinnanvaraa löytyy paljon. Costa Bravan alueella sijaitseva PGA Catalunyaan tulee matkaa Barcelonasta n. 100 km. Costa Bravan alueella on PGA:n lisäksi 7 muuta golfkenttää.

PGA Catalunya Stadium reikä 13

Alue on hyvinkin tunnettu golfin lisäksi laadukkaasta gastronomiasta. Katalonian maakunnassa on mm. maailmankuuluja Michelin –tähden ravintoloita 54 kappaletta. PGA Catalunyasta lyhyen taksimatkan päässä sijaitsevassa Gironan kaupungista löytyy mm. 13 Michelin –tähteä. Gironassa on myöskin maailman parhaaksikin ravintolaksi valittu Roca-veljesten omistama El Celler de can Roca. Monipuolisen ja laadukkaan gastronomiatarjonnan mahdollistaa myöskin alueen lukuisat kuuluisat viinitilat.

Katalonian alueen runsas tarjonta sekä golfiin että muihin nautintoihin yhdistettynä Barcelonan säännölliseen lentotarjontaan mahdollistaa niin pidemmät kuin lyhyemmätkin, Short Break-tyyppiset golflomat alueelle. Vahva suositus!

Lisätietoja alueen tarjonnasta saat Katalonian turistitoimiston edustajalta Markku Luigi Nordilta markku@vianord.fi

Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta kaikille Audi Businessaamussa mukana olleille kumppaneille ja pelaajille! Kauden 2020 ilmoittautuminen alkaa heti vuoden vaihteen jälkeen.

Kategoriassa Arkisto