Businessaamun finaali 2020 Penati Resortissa

Audi Businessaamu käynnistyy koronaepidemian vuoksi vasta elokuussa, mutta tärkeintä on, että maailman paras businessgolftapahtuma saadaan toteutettua tälläkin kaudella!

Ohjelma on normaalia tiiviimpi, mutta edelleen yhtä korkeatasoisen kokemuksen tarjoava kuin aina ennenkin. Audi Businessaamun huipennus on aina finaali, jonne jokainen joukkue yrittää selviytyä, mutta vain 11 joukkuetta lopulta siinä onnistuu. Tämän vuoden finaali viedään meille Golfpisteellekin täysin uuteen maahan: Slovakiaan.

Slovakian länsiosassa, n. 80km Bratislavasta pohjoiseen ja 130km Wienistä itään sijaitseva Penati Golf Resort täyttää Audi Businessaamun kriteerit. Penatissa pääsemme pelaamaan kahta korkealuokkaista kenttää ja majoitumme kenttien ja klubin läheisyydessä viihtyisissä villoissa.

Kentistä Jack Nicklaus Designin suunnittelema Legend tarjoaa myös jotain erikoista: kentän 15. reikä on nimittäin mahdollista pelata peräti 715 metriä pitkänä par6:sena! Nähtäväksi jää, kuinka monta albatrossia ja eaglea näemme Audi Businessaamun tasokkaiden finalistien tekemänä…

Finaalin ajankohta on 22. – 25.10.2020. Lennämme Finnairin siivin Itävallan Wieniin, josta siirrymme bussikuljetuksella Penatiin. Lentoyhteys on erinomainen tarjoten neljä pelipäivää.

Finaalin tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Finaalin virallisena matkanjärjestäjänä toimii Audi Businessaamun virallinen matkanjärjestäjä OnGolf, www.ongolf.fi.

Lisätietoa Penati Resortista löytyy täältä.

Kategoriassa Arkisto