Audi Businessaamu toivottaa kaikille iloista Masters-viikonloppua!

Augusta Nationalin tarjoama kukkaloisto on täällä taas! Kuva: Getty Images

Milloin golfarin kevät todellisuudessa alkaa? Monelle kevään merkki on jokavuotinen golfmatka lähestyvän kauden alla, tosin vain harvat ovat tänä keväänä matkustamaan lähteneet. Toisille kevät starttaa omasta ensimmäisestä pelikierroksesta tai rangesessiosta. Oli asia kohdallasi niin tai näin, niin varmuudella kevään jokaisen golfarin luo tuo yksi asia: The Masters.

Koko golfaavan maailman huomio keskittyy taas tänä viikonloppuna Augusta Nationalin griineille, kun maailman parhaat pelaajat taistelevat golfin suurimman ja kauneimman arvoturnauksen voitosta. Kenttä on viritetty huomattavasti haastavampaan kuntoon, kuin mitä viime vuosina on nähty, mikä on omiaan lisäämään kilpailuun oleellisena osana kuuluvia dramaattisia käänteitä.

Dramaattisia käänteitä ei Mastersin lisäksi tule myöskään puuttumaan ensi kesän Audi Businessaamuista, joiden käynnistyminen on jo aivan nurkan takana. Mikäli et ole vielä ilmoittanut joukkuettasi mukaan, niin nyt on siihen korkea aika. Varmista paikkasi Audi Businessaamun upealle kaudelle ilmoittautumalla mukaan alla olevasta linkistä.

ILMOITA JOUKKUEESI MUKAAN TÄÄLTÄ!

Ålands Golfklubbin Slottsbanan on melkein kuin Augusta National

Kausi huipentuu syksyllä Ahvenmaalla järjestettävään finaaliin. Race to Åland -nimikkeellä kulkevalle finaalimatkalle pääsevät totutusti mukaan ne joukkueet, jotka onnistuvat raivaamaan tiensä läpi haastavan alkuerävaiheen, jännittävien pudotuspelien ja ratkaisevan välieräottelun.

Katso tulevan kauden aikataulu TÄÄLTÄ.

Audi Businessaamu toivottaa kaikille ikimuistoista Masters-viikonloppua!

 

Kategoriassa Arkisto