Audi Businessaamu Lucky Winners hosted by Mandatum Life -tapahtumaan muutoksia

Koronapandemian uusi aalto on nostanut jälleen päätään ympäri maailman, eikä Suomi ole tästä poikkeus. Aluehallintovirastojen ja THL:n suositukset ja määräykset ovat välillä hämmentävää luettavaa ja mm. tapahtumien järjestäjät ovat niiden kanssa ihmeissään. Vaikka Golfpiste onkin järjestänyt koronapandemian aikana noin 150 tapahtumaa menestyksekkäästi ja turvallisesti, on meidän tunnettava vastuumme Lucky Winnersin osalta.

Olemme käyneet Lucky Winners -tapahtumaa läpi yhdessä Audin, Lucky Winners -tapahtuman nimikumppanin Mandatum Lifen, Vierumäen Holiday Clubin ja muiden kiertueen kumppanien kanssa ja tulleet siihen tulokseen, että olemme pakotettuja muuttamaan Lucky Winners -tapahtuman konseptia vastaamaan tämän hetkisiä korona-ohjeistuksia.

Lucky Winners tullaan pelaamaan golfin osalta siten, että kilpailut alkavat klo 10:00 kahdella kentällä peräkkäislähtöinä. Ennen kierrosta on pelaajille tarjolla joko aamiainen tai lounas Holiday Club Vierumäessä, riippuen oman lähdön kellonajasta. Kierroksen jälkeen on tarjolla ruokailu. Golfkilpailut järjestetään normaalisti, molemmilta kentiltä selviää voittajat Audi Businessaamu finaaliin Ålands Golfklubbille.

Iltagaala ja palkintojenjako jää kokonaan pois. Kilpailun tulokset julkistetaan joko torstai-iltana tai viimeistään perjantaina 10.9. Businessaamu.fi -sivuilla ja muilla keinoin. Infoamme tästä lisää myöhemmin.

Golfpiste järjestävänä tahona yhdessä kiertueen kumppanien kanssa olemme kaikki erittäin harmissamme, ettei Businessaamukauden odotettua kruunua voida järjestää halutulla tavalla. Olemme kuitenkin varmoja, että luvassa on kaikesta huolimatta mahtava päivä Vierumäen upeilla kentillä finaalipaikoista taistellen! Kentillä tulee olemaan runsaasti erikoiskilpailuja ja muuta tarjoamaa, joten viihtyminen on taattu!

Toivotammekin kaikki tervetulleiksi Audi Businessaamun Lucky Winners hosted by Mandatum Life -tapahtumaan torstaina 9.9. Vierumäelle!

Ilmoittautumislomakkeen löydätte täältä

Kategoriassa Arkisto