Audi Businessaamu huipentuu Troia Golfiin Portugaliin!

Audi Businessaamu -kauden päättävä finaalimatka suuntautuu tänä vuonna Portugalin aurinkoon! Troia Golf Resortissa järjestettävän finaalin ajankohta on 11.-15. marraskuuta 2022.

Mikäli et ole vielä ilmoittautunut tulevalle kaudelle mukaan, voit tehdä sen alla olevasta linkistä
ILMOITTAUDU MUKAAN AUDI BUSINESSAAMU -KAUDELLE 2022 TÄSTÄ!

Links-tyyppisen Troia Golfin huikaiseva luontoelämys on aivan omaa luokkaansa. Kenttä on suunniteltu harmonisesti osaksi ympäröivää luontoa, ja sen kauniita väyliä reunustavat alueelle tyypilliset matalakasvuiset pinjapuut ja rauhoittavat hiekkadyynit, jotka ympäröivät Troian niemimaata yhteensä  60 kilometrin pituudelta. Robert Trent Jones Sr. suunnitteli Troia Golfin (18 reikää, 6317m, Par72) jo 40 vuotta sitten ja Golf World -lehti valitsi sen Manner-Euroopan 10 parhaimman kentän joukkoon vuonna 2019.

Kapeat greenit ja suuret hiekkaesteet lisäävät peliin vaativuutta ja oman erityispiirteensä luo alueella oleva järvi, joka vaikuttaa neljään väylään. Tässä Championship-kentässä riittää haastetta aivan joka tason pelaajalle, eikä silmiä hivelevien maisemien vuoksi ole ihme, että Robert Trent Jones Sr. valitsi Troia Golfin reiän #3 parhaimmaksi koskaan suunnittelemistaan väylistä! Kenttä sijoittuu parin kilometrin päähän Troia Resortista, ja hotelleilta sinne on järjestetty golfkenttäkuljetus.

Katso kauden 2022 aikataulu tästä:

 

Kategoriassa Arkisto