Businessaamun finaali Peraladassa 25.-28.10.2017

Peraladan upeat puitteet odottavat finaalimatkalaisia

Vuoden 2017 Businessaamun finaali pelataan Peraladassa, Pohjois-Espanjassa. Finaalimatkan pituus on 3 vrk ja se sisältää kolmen golfkierroksen lisäksi paljon muita golfarille sopivia nautintoja!

Peralada isännöi nyt kolmatta kertaa finaalia. Peralada on osoittautunut kahden edellisen vuoden finaalitapahtumassa erittäin toimivaksi, tehokkaaksi ja luotettavaksi paikaksi järjestää finaalin arvoinen kauden huipennus. Näin ollen järjestävän tahon oli helppo käyttää optiovuosi Peraladan kanssa sovitussa yhteistyösopimuksessa.

Peraladan alueen laadukkaat viinit ja korkeatasoinen gastronomia pitävät huolen siitä, että kulinaristiset nautinnot ovat finaalimatkan keskiössä. Golfin jälkeen voi rentoutua viiden tähden hotellin omassa Spassa. Iltaohjelmaa voi täyttää mm. vierailemalla Casinolla.

Wine Bar

Audi Center Businessaamun mestari vuosimallia 2017 ratkotaan luonnollisesti niiden 11 joukkueen kesken, jotka kauden peleissä ovat paikkansa sinne ansainneet. Finaaliinhan paikan voittavat 9 joukkuetta Businessaamu-pelikaavion kautta ja tämän lisäksi 2 joukkuetta lunastaa paikan Vierumäen Lucky Winners -kilpailusta 7.9.2017.

Tsemppiä finaalipaikan lunastamiseen!