Varaa joukkuepaikka ja lunasta ennakkovaraajan etu

Audi Businessaamu on pitänyt paikkansa Suomen arvostetuimpana golfliigana jo 11 vuotta peräkkäin. Viime vuonna kiertueelle osallistui yli 800 pelaajaa PK-Seudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Ilmoittautuminen kaudelle 2020 on nyt avattu. Helmikuun aikana ilmoittautuneet yritykset saavat 100€ alennuksen osallistumismaksusta. 

Ilmoita joukkueesi heti mukaan täältä!

Mukaan otetaan valtakunnallisesti 144 joukkuetta. Lohkot pelataan PK-seudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Audi Businessaamu-kiertueella on mahdollisuus verkostoitua tehokkaasti muiden golfaavien businesspäättäjien kanssa ja tarjota elämyksellisiä hetkiä asiakkaille laadukkaasti järjestetyissä tapahtumissa.

Varaamalla joukkuepaikan Audi Businessaamuun saatte minimissään osallistumisoikeuden kolmeen Businessaamuun touko-kesäkuussa sekä paikan ylistettyyn Lucky Winners –tapahtumaan syyskuussa, josta voi voittaa vielä paikan finaalimatkalle. Lisäaamuja aukeaa menestyksen myötä pudotuspelien ja välierän muodossa. Välierän voittajajoukkueet lunastavat paikan finaalimatkalle Euroopan huippukohteeseen syksyllä 2020.

Lucky Winners -suurtapahtuma kokoaa yhteen kaikki joukkueet Vierumäelle

Kategoriassa Arkisto