Sunday Morning Resort kutsuu Businessaamupelaajia

Sunday Morning Resort on ollut mukana Audi Businessaamussa ja alkulohko onkin nyt takana tiukkojen pelien jälkeen. Team Resort jatkaa kanssanne Businessaamun pudotuspeleissä niin yhteistyön kuin pelienkin merkeissä. Toivotamme pelionnea niin peleissä jatkaville joukkueille kuin niille, jotka karsiutuivat alkulohkon jälkeen.

Täyden palvelun hotellimme on myös valmistautunut syksyn ruskaan ja sadonkorjuuaikaan jatkamalla uudistustöitä. Vieraiden iloksi paikalle on kesän aikana rakennettu viinikellari aivan pääsisäänkäynnin läheisyyteen. Voisiko illallisen aloittaa paremmin kuin maistelemalla ja valitsemalla lähiruokaan sopivan viinin?

Laadukkaassa, yksityisessä boutiquehotellissa ja lomakohteessa Pyhäjärven rannalla, yhdistyy perinteinen rakennustaito tyylikkäästi nykyajan mukavuuksiin upeissa aihkihirsisissä rakennuksissa.

Paikka soveltuu sekä yksittäisille matkailijoille että yrityksille kokous- ja koulutuspaikaksi. Oma kuuden hehtaarin alue keskellä Lapin luontoa tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön, sijaiten kuitenkin vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Pyhätunturin hiihtokeskuksesta.

Lapissa yöt ovat alkaneet tummua ja ensimmäiset revontulet ilmaantuvat näkyviin. Niitä voidaan ihailla seuraavien kuukausien aikana myös erilaisilla retkillämme. Lumien tultua teemme safareita päästöttömillä ja hiljaisilla sähkömoottorikelkoilla, yhtenä ensimmäisistä toimijoista koko maailmassa sekä ainoana Pyhätunturin alueella.

Sunday Morning Resortissa majoitustilaa löytyy päärakennuksen huoneissa ja pihapiirissä sijaitsevissa hirsihuoneistoissa. Majoitukseen sisältyy aina aamiainen sekä kuntosalin ja saunan käyttö. Lisäksi tilauksesta voi nauttia rantasaunan ja savusaunan leppeistä löylyistä.

Varauksen voit kätevästi hoitaa klikkaamalla tästä

Kategoriassa Arkisto