High Peak Finland Oy

High Peak Finland Oy on vuonna 1998 perustettu, lähes 20 vuotias pitkän historian omaava yritys. Tänä päivänä olemme yksi Suomen suurimmista toimijoista liikelahja- ja promootiomarkkinoilla. Palvelemme asiakkaitamme 25 innovatiivisen ja kokeneen ammattilaisen voimin.

”Perinteisen” liikelahja-toimialan lisäksi toimimme ruotsalaisen Abacus Sportswearin ja amerikkalaisen golf- ja lifestyle-brändin Peter Millarin maahantuojana. Teemme paljon myös tapahtumatuotteistuksia, tuoreimpana esimerkkinä laaja viisivuotinen WRC-sopimus, jonka ansiosta vastaamme kaikkien WRC-tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja myynnistä jokaisessa MM-rallin osakilpailussa ja WRC:n verkkokaupassa. Olemme myös Amer Sports Suomi Oy:n kumppani SuunnonSalomonin ja Wilsonin BtoB-myynnissä.

Olemme Suomen edustaja mainostuotteisiin erikoistuneista yrityksistä koostuvassa kansainvälisessä WAGE Group-verkossa.

Olemme enemmän kuin perinteinen mainos- ja liikelahjayritys. Huipulla näkökulma on 360˚, mikä auttaa meitä huomioimaan asiakkaidemme tarpeet ja kuulemaan toiveet!

On mielessäsi sitten golf- ja giveaway-tuotteet tai vaikkapa personoidut työvaatteet yrityksesi henkilökunnalle, niin meiltä saat kaiken samasta talosta. High Peak Finland tarjoaa Audi Businessaamuun osallistuville firmoille mm. Wilson logopallot etuhintaan.

Highpeak yhteystieto:

Pasi Järvinen

+358 40 558 6999

pasi.jarvinen@highpeak.fi