Ympyrä sulkeutuu – Audi Businessaamu palaa juhlavuoden kunniaksi Kyprokselle!

Onhan siitä jo aikaa. Elettiin vuotta 2009, kun golfaavien yrityspäättäjien verkostoitumisen tueksi perustettiin golfliiga, joka sai pääkumppaninsa mukaan nimekseen: Audi Center Businessaamu. Sittemmin Audi Businessaamuksi vakiintuneen liigan ensimmäisen kauden finaalikohteeksi valikoitui Välimeren saarivaltio Kypros, jonka kenttä Aphrodite Hills isännöi myös kahden seuraavan vuoden finaalimatkoja. Edellisten vuosien voittajat -artikkelia lukiessa on nähtävissä, kuinka ensimmäisten kolmen vuoden jälkeen upeita finaalikohteita on ollut niin Espanjassa, Slovakiassa, Ahvenanmaalla, kuin Portugalissakin. Nyt, 15-vuotta myöhemmin, on tullut kuitenkin aika palata takaisin. Voimme iloksemme kertoa, että Audi Businessaamun 15-vuotisjuhlakauden finaalimatka tullaan järjestämään Korineum Golf & Beach Resortissa 6.-10.12.2023. Matkanjärjestäjänä toimii kiertueen matkakumppani Golfpassi Oy.

Pohjois-Kyproksella sijaitseva resortti on kuin välimerellinen golfparatiisi. Sen golfkeskuksen, Korineum Golf & Country Clubin 18-reikäinen championship-kenttä on suunniteltu kaiken tasoisia ja -ikäisiä golfareita silmällä pitäen. Kentän väylät mutkittelevat sateenvarjomäntyjen ja oliivipuiden keskellä ja greenit ovat koko vuoden loistavassa kunnossa. Kentän ainutlaatuinen muotoilu antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia jokaiselta reiältä joko ”viiden sormen” vuorista – tai Välimeren merimaisemista, mikä tekee pelistä henkeäsalpaavan kokemuksen. Resortin valtaisan klubitalon sisältä löytyvät ravintolapalveluiden ja baarin lisäksi mm. pro shop, biljardisali, kuntosali ja hyvinvointipalvelut.

ILMOITTAUDU NYT MUKAAN AUDI BUSINESSAAMU -KAUDELLE 2023 TÄSTÄ!
(Mikäli olet jo ilmoittautunut mukaan, on tämä muistutus aiheeton)

Lähde mukaan reissuun!
Seminaareja, golfia ja yhdessäoloa sisältävät kauden finaalimatkat ovat todistetusti verkostoitumisen kulta-aikaa. Kyselymme mukaan kiinnostus seminaarihenkistä finaalimatkaa kohtaan on suurta myös niiden joukossa, jotka eivät pelaamalla sinne tietään selvitä. Nyt, 15-vuotisjuhlakauden kunniaksi olemme päättäneet mahdollistaa Audi Businessaamun finaalimatkalle osallistumisen kaikille, siis myös niille, jotka eivät tietään finaaliin pelaamalla raivaa. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti ja niiden myynti alkaa ennen juhannusta, kun Audi Businessaamun lohkovaihe on saatu päätökseen. Reissulle voit lähteä mukaan myös ilman pelikaveria.

Aikataulu kaudelle 2023

 

Kategoriassa Arkisto