One4all Businessaamun mestariksi

Audi Center Businessaamun pitkä ja menestyksellinen kausi saatiin päätökseen finaalitapahtumassa Peraladassa, Espanjassa. Vuoden 2016 Businessaamun mestaruuden voitti One4all. Voittajajoukkueessa pelasivat Henry Hietavala ja Antti-Pekka Vartiainen. Onnittelut Henkka & AP!

Finaalissa pelasi 11 joukkuetta, joista 9 oli lunastanut paikkansa ns. kaavion kautta ja 2 joukkuetta Vierumäen Lucky Winners-tapahtumasta. Mainittakoon se tässä kohtaan, että kaikki finaalijoukkueet olivat ensimmäistä kertaa Peraladassa mukana eli mikään vuoden 2015 finaalijoukkueista ei onnistunut uusimaan paikkaansa kauden päätöstapahtumaan. Finaali pelattiin kaksipäiväisenä ja pelimuotona tuttuun tapaan best ball 3/4 tasoituksin.

One4allin voittajajoukkue Henry Hietavala (vas.) ja Antti-Pekka Vartiainen Suunnon palkintokelloineen

Ensimmäisen päivän jälkeen sijalla 6 ollut One4all varmisti voittonsa erinomaisella 2. kierroksen pelillä. Toisen kierroksen nettotulos 64 (par71) oli päivän paras tulos selkeällä marginaalilla. Toiseksi kokonaiskilpailussa sijoittui Feltbay, jossa pelasivat Janne Riihimäki ja Jyrki Aaltonen. Kolmannen sijan nappasi PCS Engineering, pelaajinaan Juha E ja Juha J Pesonen.

Voittajapari oli luonnollisesti tyytyväinen omaan suoritukseen; ”Ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana pelattiin joukkueena hyvin, ei tullut yhtään huonoa väylää finaalin toisella kierroksella, mikä lopulta ratkaisi voiton meille”, totesi joukkueen kapteeni Henry Hietavala. ”Pelikaveri herra Vartiainen osaa myös hyvän päivän osuessa kohdalle tehdä tarvittavan määrän pöröjä”, Henkka jatkoi.

”Businessaamu on loistava konsepti verkostoitua, pelata hyvässä seurassa 9 reikää aamu golfia aamupaloineen. Kaikki jatkopelit, Tallinna ja Vierumäki mukaan lukien vain paransivat fiilistä. Finaalitapahtuma oli ehdottomasti tapahtumana kauden huipennus. Täydellisesti järjestetty, loistavia joukkueita ja hienoja pelaajia ympäri Suomen mukana”, Henkka kommentoi kautta kokonaisuudessaan.

Peralada tarjosi jo toistamiseen erinomaiset puitteet finaalitapahtumalle. Talvella uusitun hotelli uusi ilme sai paljon positiivisia kommentteja osallistujilta. Paikan kompaktisuus on myöskin selkeä etu lyhyeen ja intensiiviseen kolmen päivän tapahtumaan. Kentän ykkös tee on hotellin vieressä, rangelle on matkaa 40 m, jne. Kaikkinensa kohde on tähän tarkoitukseen optimi.

Perjantai-illan palkintoillallisen jälkeen päästiin tutustumaan Peraladan Casinoon

Golfpiste kiittää vielä kerran kaikkia kauden aikana Businessaamuihin osallistuneita! Vahvistettakoon myöskin tässä yhteydessä se, että kiertue tulee jatkumaan kaudella 2017.

Nähdään ensi kaudella, hyvää syksyn jatkoa!