Edelliset voittajat

Businessaamun mestari 2017: IT4B 

Audi Center Businessaamun 2017 mestari on IT4B Hämeenlinnasta. Voittajajoukkueessa pelasivat Marko Helen ja Mika Savolainen. Finaali järjestettiin Peraladassa, Espanjassa.

Finaali pelattiin kaksipäiväisenä best ball -kilpailuna. Kenttä oli useimmille finalisteille uusi tuttavuus, joten urheilullisin perustein ensimmäisen finaalikierroksen painoarvoa oli madallettu. Toisena kilpailupäivänä lyöntipelinä pelattu kierros oli pääosassa, kun mestaruus lopullisesti ratkaistiin.

Vuoden 2017 mestarijoukkue IT4B tulee Hämeenlinnan lohkoista. Joukkueen ovat muodostaneet koko kauden sama pari Marko Helen ja Mika Savolainen. Voittomarginaaliksi muodostui lopulta 4 lyöntiä (netto). Kakkossijan pokkasivat Karl Salmelin ja Riku Aaltonen Audi Center Helsingin joukkueessa. Kolmanneksi sijoittui Pickala Golfin leidit Sanna Haavisto ja Marika Soravuo.

”Kilpailu oli alusta asti jännittävä ja tasainen. Koko ajan oli hyvä fiilis siitä, että ollaan pelissä mukana. Savolainenkin uteli minulta harva se väylä, että ollaanko vielä mukana ja näköjään oltiin loppuun asti.” Marko Helen totesi voittopuheessaan.

Kilpailun toinen päivä pelattiin käänteisessä järjestyksessä ja ns. kärkiparissa oli IT4B:n kanssa Pickala Golf.

”Sannan ja Marikan kanssa alkoi positiivinen psyykkaus jo edellisenä iltana illallisella. Kilpailukierros Pickalan leidien kanssa oli tosi hauskaa ja sopivan rentoa vaikkakin voittoa tottakai molemmat tosissaan tavoittelivat. Ja koko finaalireissun tunnelma ja ryhmä oli samanhenkistä, rentoa ja hauskaa yhdessäoloa kilvoittelua unohtamatta,” Marko jatkaa.

Kauden mestarit: IT4B pelaajinaan Mika Savolainen & Marko Helén

Edellä mainittujen lisäksi finaaliin osallistui seuraavat joukkueet; Faryks, Hakkapeliitat (Nokian Renkaat), Reaktor, CobraPuma, PostNord Turku, Premiumcars ja Kauppahuone.

Golfpiste kumppaneineen kiittää kaikkia osallistujia kuluneesta kaudesta!

 

One4all vuoden 2016 mestari!

One4allin voittajajoukkue Henry Hietavala (vas.) ja Antti-Pekka Vartiainen Suunnon palkintokelloineen

Audi Center Businessaamun pitkä ja menestyksellinen kausi saatiin päätökseen finaalitapahtumassa Peraladassa, Espanjassa. Vuoden 2016 Businessaamun mestaruuden voitti One4all. Voittajajoukkueessa pelasivat Henry Hietavala ja Antti-Pekka Vartiainen. Onnittelut Henkka & AP!
Finaalissa pelasi 11 joukkuetta, joista 9 oli lunastanut paikkansa ns. kaavion kautta ja 2 joukkuetta Vierumäen Lucky Winners-tapahtumasta. Mainittakoon se tässä kohtaan, että kaikki finaalijoukkueet olivat ensimmäistä kertaa Peraladassa mukana eli mikään vuoden 2015 finaalijoukkueista ei onnistunut uusimaan paikkaansa kauden päätöstapahtumaan. Finaali pelattiin kaksipäiväisenä ja pelimuotona tuttuun tapaan best ball 3/4 tasoituksin.
Evli mestariksi 2015 Peraladan finaalissa!

Vuoden 2015 Audi Center Businessaamu-mestarit Mika Rantanen (vas.) ja Esa Kiiveri.

Finaali pelattiin kahden kierroksen kilpailuna. Ennakko-odotusten mukaisesti kilpailusta muodostui todella tasainen. Kilpailun kaksi parasta joukkuetta päätyivät lopulta samaan nettolyöntitulokseen ja voittajaksi selvisi matemaattisella säännöllä (kilpailun viimeiset 18 reikää) Evlin joukkue.

Tampereen alkueristä jatkoon pelanneiden Mika Rantasen ja Esa Kiiverin menestyksen salaisuutena finaalissakin oli best ball -henkisesti molempien parien onnistuminen sopivasti ristiin.

Toiseksi niukimmalla mahdollisella erolla sijoittui HABA Group Tampereelta pelaajinaanHarri Salomaa ja Mikko Helminen. Pronssi suuntasi Vierumälle Jan Ruohon ja Ville Hautalan saattelemana.

”Tämä pelimuoto (best ball) vaatii aina jomman kumman pelaajan onnistumista. Meille tuli Esan kanssa koko kauden onnistumisia vuorotellen. Siitä syystä selvittiin upeaan finaalitapahtumaan ja täällä vielä lisäbonuksena voitto”, kertoi Mika Rantanen kiitellen samalla Esan panosta joukkueen menestyksen eteen.

Abacus voitti vuoden 2014 mestaruuden!

Abacus on vuoden 2014 Businessaamumestari. Joukkueessa pelasivat Tero Lahtinen (vas.) ja Pasi Järvinen.

PGA Catalunya isännöi kolmannen kerran Businessaamun finaalitapahtumaa. Finaaliin oli selvittänyt tiensä yhteensä 11 joukkuetta. Kaiken kaikkiaan kuluvan vuoden peleissä oli mukana 140 joukkuetta ja yli 500 eri pelaajaa.

Finaalissa pelattiin edellisen vuoden tapaan kahden kierroksen karsinnat, joiden perusteella kaksi parasta joukkuetta pääsivät kolmannen päivän reikäpelifinaaliin. Finaalissa vastakkain olivat Abacus ja PCS-Engineering Oulusta. Ensimmäisen etuysin tapahtumat olivat varsin tasaiset, mutta jälkimmäisen ysin alkuun Abacus laittoi ns. isompaa pykälää silmään ja varmisti lopulta voittonsa reiällä 15.

Finaaliin selvinneet joukkueet: Abacus, PCS-Engineering, Optimesys, Team TEHOSport, Audi Center Helsinki, Linna Golf, LVI-Neloset, Platinum Card Team, Tallink, Asuntoturva ja Beautynix.

Nordea vuoden 2013 mestari!

Nordean voitokkaassa joukkueessa pelasivat Henri Nummisalo ja Mikko Koskimies

Businessaamun mestaruus 2013 ratkottiin edellisen vuoden tapaan PGA Catalunyassa Espanjassa. Kahden kierroksen yhteistuloksen jälkeen kaksi parasta joukkuetta ratkoivat mestaruuden jännittävässä reikäpelifinaalissa. Finaaliissa Nordean vastustajana oli Team TEHOSport (Olvi). Henrin ja Mikon esitys finaalissa oli kokonaisvaltaisesti hyvä ja tasainen. Nordean joukkue oli koko kierroksen ajan niskan päällä ja pelin lopullinen ratkaisu nähtiin 16. reiällä. Onnea Nordealle!

Finaaliin selvinneet joukkueet olivat:

Mapos, Salaatix, Nordea, Sto, Samsung, IT-Voimala, Audi Center HKI, Pohjantähti, Team TEHOSport ja  Kukkola-Inlook

Asuntoturva vuoden 2012 mestari!

Asuntoturvan joukkue palkintoineen: Jaakko Sinnemaa (vas.) ja Jarkko Lehtonen. Kuvassa oikealla palkinnot jakanut Audi Center Espoon Olli Meriläinen.

Vuoden 2012 Businessaamun mestaruudesta pelattiin PGA Catalunyassa Espanjassa. Kahden kierroksen yhteistuloksen -7 pelannut Asuntoturvan joukkue voitti lopulta mestaruuden neljällä lyönnillä ennen Linna Golfin joukkuetta. Erityisen voitosta tekee se, että Asuntoturvan joukkue oli jo kertaalleen ns. pudonnut Estonian Golf & Country Clubin välierissä, mutta otti hienon voiton Lucky Loser tapahtumassa Vierumäellä ja selvitti näin itsensä finaaliin.

Finaaliin selvinneet joukkueet olivat:

Asuntoturva, Audi Center Espoo, Linna Golf, Sininen Meteoriitti, DMP Diesel, Oulu Golf, AC-Mainos, Laitila Coating, River Golf ja Ruukki

Assure vuoden 2011 mestari!

Assuren tiimi: vasemmalta Samuli Rantala; Ari Hirvonen ja JP Aalto

Vuoden 2011 Businessaamun mestariksi leivottiin Kyproksen lämmössä erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen Assure.

Assure kukisti finaalissa Audi Center Airportin luvuin 1/0 Samuli Rantalan birdien voimin. Molemmat välierät menivät jatkoreiälle, jossa tappion kärsivät Scandinaval ja Astala. Katso video finaalista tästä!

Finaaliin selvinneet joukkueet olivat:
– Assure
– Audi Center Airport
– Astala
– Scandinaval

Key Touch vuoden 2010 finaalin voittoon Kyproksella!

Kuvassa vasemmalta Maro Kazepi (Kyproksen valtion matkailutoimisto), Tapio Mäkinen, Martti Muona (Audi Center) sekä Jarmo Kivelä.

Audi Center Businessaamun voittajajoukkue 2010 on Key Touch. Joukkueen nimi tulee yrityksen, Cassidian Systemsin asiakaslehdestä. Finaalissa joukkueessa pelasivat Tapio Mäkinen ja Jarmo Kivelä. Aiemmissa otteluissa joukkuetta edusti myös muutama asiakas sekä Martti Espo Cassidianista. Key Touch selvitti tiensä finaaliin voittamalla välierässä Audi Center Espoon erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen luvuin 1/0. Vastaan finaalissa tuli Alexander Corporate Finance, joka kaatoi välierässä Asuntoturvan luvuin 2/1.

Finaali oli alkuun tasainen, takaysin aluksi Key Touch repäisi kolmen reiän johtoaseman, joka säilyi, kunnes viidennellätoista Key Touch naulasi voiton voittamalla reiän. Lopullinen tulos oli 4/3.

Finaaliin selvinneet joukkueet olivat:
– Cassidian Oy / Key Touch
– Alexander Corporate Finance Oy
– Audi Center Espoo
– Asuntoturva

Trexet Businessaamun historian ensimmäinen mestari!

Kuvassa vasemmalta: Jukka Pulkkinen ja Tuomo Julmala (Otavamedia), Pasi Inoranta ja Seppo Hujanen (Trexet), Ira Kinnunen ja Satu Pitkämäki (Completo) sekä Erik Malmström ja Kim Grenner (Diswest)

Historian ensimmäinen Audi Center Businessaamu -kilpailun voittaja on Trexet Oy. Trexet kukisti finaalissa Aphrodite Hillsissä Kyproksella äärimmäisen tiukkojen vaiheiden jälkeen Diswest Oy:n luvuin 2/1. Voittaneessa joukkueessa pelasivat Pasi Inoranta ja Seppo Hujanen.

Finaaliin selvinneet joukkueet olivat:
– Trexet Oy
– Completo Oy
– Diswest Oy
– Otavamedia Oy / verkkomyynti